Review : Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen, dagje dieren spotten op safari

Safaripark Beekse Bergen is natuurlijk een alom bekend dierenpark waar je, zoals de naam al zegt, door een safari de dieren kan ontdekken. Dit kan met de auto, maar ook op de boot, de bus en te voet. Je kan de dieren van dichtbij bekijken en je waant je even een echte avonturier tijdens je safari.

Wat kost Safaripark Beekse Bergen

Voor € 26,00 euro kan je een online ticket op datum kopen, de kinderen tussen 3 en 9 jaar mogen de dieren spotten voor € 22,00. Je auto kost nog eens € 9.50 extra. Wij hebben de entree tickets met korting gekocht via deze aanbieding en waren een stukje voordeliger uit.

Safaripark Beekse Bergen korting

Een dagje op Safari

Wij hebben de eerste safari per auto gedaan. Niet alle dieren komen dichtbij natuurlijk, maar ze zijn heel goed te zien vanuit de auto. Met name de giraffen komen echt bij de auto staan, wat wel een belevenis is! te voet en met de boot maak je in principe dezelfde safari, maar zie je de dieren vanuit een andere hoek en perspectief. De boot safari is ook gewoon leuk om te doen. De bus safari is hetzelfde als die met de auto dus die hebben we overgeslagen. De Horeca is best te doen. Betaalbare prijzen en een goede kwaliteit.

Safaripark Beekse Bergen is best een aanrader om een keer te doen, het is veel leuker dan een gewone dierentuin omdat je de dieren echt vanuit een ander perspectief kan zien.

Wat is er te doen in Safaripark Beekse Bergen

Hier zijn enkele van de dingen die je kunt doen in Safaripark Beekse Bergen:

 1. Safari’s: Het park staat vooral bekend om zijn verschillende safarimogelijkheden. Je kunt een safaritocht maken met je eigen auto door het leeuwen- en olifantenverblijf. Er zijn ook bussafari’s en bootsafari’s waarbij je dichtbij verschillende diersoorten kunt komen, zoals giraffen, neushoorns, en nog veel meer.
 2. Wandelpaden: Naast de safari’s zijn er ook wandelpaden waar je te voet door delen van het park kunt lopen. Hier kun je verschillende dieren zien en meer te weten komen over hun leefomgeving.
 3. Speeltuinen: Voor gezinnen met kinderen zijn er diverse speeltuinen verspreid over het park. Deze bieden kinderen de gelegenheid om even te spelen en te ontspannen.
 4. Ranger Shows: Het park organiseert ranger shows en voederpresentaties, waarbij je meer te weten kunt komen over de dieren en hun gewoonten. Dit kan een leuke en educatieve ervaring zijn voor bezoekers van alle leeftijden.
 5. Avontureneiland: Avontureneiland is een gebied waar kinderen kunnen spelen en avonturen kunnen beleven, zoals klimmen, klauteren en spelen in een avontuurlijke omgeving.
 6. Safari Resort: Naast het safaripark zelf is er ook een Safari Resort waar je kunt overnachten. Hier kun je verblijven in lodges of safaritenten en genieten van een unieke ervaring midden in de natuur.
 7. Restaurants en picknickplaatsen: Er zijn verschillende restaurants en picknickplaatsen in het park waar je kunt genieten van eten en drinken.

Houd er rekening mee dat de beschikbare activiteiten kunnen variëren afhankelijk van het seizoen en eventuele wijzigingen in het parkbeleid. Het is een goed idee om de officiële website van Safaripark Beekse Bergen te raadplegen voordat je je bezoek plant om de meest actuele informatie te krijgen over de beschikbare activiteiten en openingstijden.

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

 1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
 2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
 3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
 4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

 1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
 2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
 3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

 1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
 2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
 3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.

Gerelateerde berichten